Arvio: Cut-magazine

cut_kansi_MG_0264_1000px

Moikka taas!! Kesäomalla ehtii lueskella. Tutkin loppukevään ja kesän aikana kerääntyneitä lehtiä riippukeinussa ja Cut-magazinen kohdalla muistin sen taas: ihan huippu käsityölehti. Yksi parhaita. Ilo kaikille käsityön ystäville. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä saksalaisjulkaisussa on kaikki, mitä käsityölehdeltä voi toivoa: houkutteleva ulkoasu, kauniit kuvat, erinomaisia ideoita, ajankohtaisia vaateohjeita kaava-arkkeineen ja nykyaikaisia käsityötekniikoita, joita ei ompelukoneen ääressä tule edes ajatelleeksi. Miten keramiikka voikin näyttää noin kiinnostavalta? Pitäisikö itsekin teettää omista valokuvista kankaita? Paljon odottamattomia lähestymistapoja kotikäsityöläiselle ja tunnelmaa, joka saa käsityötaidottamankin intoilemaan.

Irtonumerona lehteä myydään ainakin Berliinin Do You Read Me? -kirjakaupassa. Jos tiedossa ei ole Saksan matkaa, lehden voi tilata kätevästi myös Suomeen. Ensiksi kannattaa käydä nettisivuilla fiilistelemässä: näytillä on uusimman lehden sisältöjä, vanhojen numeroiden materiaaleja ja ladattavia ompeluohjeita. Painettu lehti on saksaksi, nettisivuilla kieleksi voi valita myös englannin.

Aijai, ehkä selailen lehden vielä kerran.

cut_aukeama1_MG_0274_1000px cut_aukeama2_MG_0270_1000px cut_aukeama3_MG_0282_1000px

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>